15.12.2021.
Polaznici Ratne škole posjetili Hrvatsku gospodarsku komoru

Polaznici 24. naraštaja Ratne škole “Ban Josip Jelačić” zajedno s načelnikom brigadirom Mijom Kožićem posjetili su u četvrtak, 9. prosinca 2021. Hrvatsku gospodarsku komoru (HGK) koja je samostalna stručno-poslova organizacija i krovna kuća hrvatskog gospodarstva i poduzetništva.

U Vijećnici HGK polaznike Ratne škole dočekali su Tajana Kesić Šapić, voditeljica Odjela za industriju, Božica Marković direktorica Sektora za poljoprivredu, Tihana Buić iz Sektora za trgovinu, Silva Stipić Kobali iz Sektora za međunarodne poslove, Sanja Mihelić voditeljica Odjela za upravljanje kvalitetom, Šime Buzov iz Odjela za razvoj digitalnih usluga te Dražen Lučić voditelj Odjela za informacijsku sigurnost.

Polaznici su upoznati s sudjelovanjem hrvatskog gospodarstva na NATO natječajima, nacionalnim projektima i kampanjama. uslugom Poduzetnik – Izvoznik i Europskoj poduzetničkoj mreži (Enterprise Europe Network), znakovima kvalitete HGK te Digitalnom komorom kao novom dimenzijom usluge HGK i jedinstvenom kontaktnom točkom za usluge.

Predavači iz HGK predstavili su utjecaj primjene NATO standarda na razvoj hrvatskog gospodarstva i hrvatske obrambene industrije, značaj pandemije COVID-19 na globalno i hrvatsko gospodarstvo, područja ključnog nacionalnog brendiranja kroz projekte gospodarskog potencijala te međunarodnog pozicioniranja s hrvatskim proizvodima.

Foto: HGK