21.10.2021.
Dodjela priznanja najboljim vojnicima i dočasnicima za treći kvartal 2021. godine

U vojarni „Pukovnik Mirko Vukušić“ u Zemuniku Donjem, uz nazočnost zapovjednika HRZ-a brigadnog generala Michaela Križanca, zapovjednika 93. krila HRZ-a pukovnika Krešimira Ražova, prvog dočasnika grane časničkog namjesnika Roberta Tramišaka, prvog dočasnika 93. krila časničkog namjesnika Ivice Radoša te prvih dočasnika postrojbi iz koje dolaze pohvaljeni pripadnici, održano je proglašenje najboljih vojnika i dočasnika HRZ-a za treći kvartal.

Za iskazanu izvrsnost u provedbi zadaća, promicanje profesionalizma i samoinicijativnosti te predanu i časnu službu pohvaljeni su sljedeći pripadnici :

Najbolji vojnik srpnja: razvodnik Mate Grbeša (93. krilo)

Najbolji dočasnik srpnja: skupnik Luka Lulić (93. krilo)

Najbolji vojnik kolovoza: vojnik Luka Števanja (93. krilo)

Najbolji dočasnik kolovoza: desetnik Hrvoje Šarić (93. krilo)

Najbolji vojnik rujna: vojnik Matej Batinović (91. krilo)

Najbolji dočasnik rujna: desetnik Ivan Gašparić (91. krilo)

Nakon svečane dodjele pohvala, nazočnima i pohvaljenima se obratio zapovjednik HRZ-a brigadni general Michael Križanec koji im je čestitao i zahvalio za iskazanu izvrsnost u provedbi zadaća, samoinicijativnost , profesionalizam te predanu i časnu službu.

U ime najboljih vojnika i dočasnika za treći kvartal desetnik Hrvoje Šarić je zahvalio na pohvalama istaknuvši spremnost kao dočasnik s dugogodišnjim iskustvom da bude primjer mlađim kolegama.

Tekst i foto: 93. krilo HRZ-a / Drago Vujević