01.10.2021.
Održan memorijalni malonogometni turnir „Josip Briški“

U zapovjedništvu Zapovjedništva za potporu u vojarni „1.gardijske brigade 'Tigrovi' – Croatia“ u Zagrebu, 30. rujna 2021. održan je prijem malonogometne ekipe Zapovjedništva za potporu koja je sudjelovala na memorijalnom malonogometnom turniru „Josip Briški“ te osvojila prvo mjesto.

Nogometnu ekipu Zapovjedništva za potporu primio je zapovjednik Zapovjedništva za potporu general-pukovnik Mladen Fuzul koji im je čestitao na ostvarenom uspjehu na malonogometnom turniru istaknuvši važnost održavanja humanitarne tradicije uz pijetet prema skupiku Briškom.

Uz general-pukovnika Mladena Fuzula, na prijemu su nazočili i načelnik stožera / zamjenik zapovjednika Zapovjedništva za potporu brigadni-general Ivan Raos te čelnici ustrojstvenih cjelina čiji su pripadnici predstavljali Zapovjedništvo za potporu na turniru. Dvodneveni turnir održao se od 10. do 11. rujna u ŠRC „Trnje“, na turniru je sudjelovalo ukupno osam ekipa, a ekipa Zapovjedništva za potporu je izborila prvo mjesto. Nogometna ekipa Zapovjedništva za potporu brojila je sedam članova na čelu s pukovnikom Ivanom Špoljarom.

Foto: ZZP