21.01.2021.
Svečanost uručenja izvoda o promaknuću u časnički čin OSRH pripadnicima ZZP-a

U vojarni „1. gardijske brigade 'Tigrovi'- Croatia“ Zagreb u četvrtak, 21. siječnja 2021. održana je svečanost uručenja časničkih činova pripadnicima Zapovjedništva za potporu.

Programu svečanosti nazočio je zapovjednik Zapovjedništva za potporu general-pukovnik Mladen Fuzul, načelnici odjela Stožera Zapovjedništva ZzP te promaknuti pripadnici ZzP-a. Ukaze o činu pripadnicima ZzP-a uručio je zapovjednik Zapovjedništva za potporu general-pukovnik Mladen Fuzul. U viši čin ukupno su promaknuta 22 časnika.

U prigodnom obraćanju general-pukovnik Mladen Fuzul obratio se promaknutim časnicima Zapovjedništva za potporu ističući kako je jedan od najboljih oblika priznanja za sav njihov dosadašnji rad upravo današnje promicanje u viši čin - „Ovo je potvrda vašeg rada, usavršavanja i doprinosa vojnoj službi. U vašem vojnom pozivu puno toga se od vas očekuje, a između ostalog i briga o svojim podređenim. Promaknuće i današnje uručenje neka vam bude i u budućnosti dodatna motivacija u radu.“

Zapovjednik ZzP-a na kraju govora čestitao je svim promaknutim pripadnicima Zapovjedništva za potporu uz želju da im ovo promaknuće bude poticaj za budućnost i motiv za još veći i predaniji rad u Hrvatskoj vojsci .

Foto: ZZP / ds J. Cebić