15.10.2020.
Na HVU održana sjednica zajedničkog Vijeća studija

Na Hrvatskom vojnom učilištu „Dr. Franjo Tuđman“ (HVU) održana je u četvrtak, 15. listopada 2020. sjednica zajedničkog Vijeća studija diplomskog sveučilišnog studija Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje i sjednica zajedničkog Vijeća studija preddiplomskog sveučilišnog studija Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje.

Sjednicama su nazočili zapovjednik Hrvatskog vojnog učilišta „Dr. Franjo Tuđman“ general-pukovnik Mate Pađen, prorektorica za studente, studije i upravljanje kvalitetom Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Ivana Čuković-Bagić, dekan HVU-a brigadir Andrija Kozina, voditelji i zamjenici voditelja diplomskog studija Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje kao i voditelji i zamjenici voditelja preddiplomskog studija Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje te članovi vijeća studijskih programa.

Na sjednicama se razmatalo o rokovima za diplomske i završene radove te su se usvojili prijedlozi Poslovnika o radu vijeća, a raspravljalo se i o Fondu za unapređenje nastave.

Donesene su Odluke o imenovanjima Povjerenstva za unutarnju prosudbu sveučilišnih studijskih programa za potrebe OSRH te promjene članova u Povjerenstvo za upravljanje kvalitetom te je izvršena je analiza uspjeha kadeta u akademskoj godini 2019./2020.

Foto: Marija Sever