10.06.2020.
Bojna NBKO u projektu uređenja sportske infrastrukture u Velikoj Gorici

Pripadnici Bojne nuklearno biološko kemijske obrane Hrvatske kopnene vojske, sudjelovali su u utorak, 9. lipnja 2020. u projektu pomoći lokalnoj zajednici na području Velike Gorice, uređenjem atletskog igrališta za osobe s invaliditetom u sklopu Športsko-rekreacijskog centra Velika Gorica.

Projekt uređenja sportske infrastrukture u sklopu gradskog stadiona „Velika Gorica“ organizirao je grad Velika Gorica, a pripadnici Hrvatske vojske u sklopu projekta radovima na zemlji i hortikulturalnim radovima uredili su prostor koji je namijenjen za atletske aktivnosti osoba s invaliditetom.

Radove su po završetku obišli zapovjednik Bojne NBKO pukovnik Mario Fintić i ravnatelj ŠRC „Velika Gorica“ Ivica Barukčić.

Tom prilikom zapovjednica 2. satnije Bojne NBKO satnica Ivana Jerković iskazala je zadovoljstvo sudjelovanjem u zajedničkim projektima s civilnim institucijama te dodala kako se Bojna NBKO uvijek rado uključi i sudjeluje u sličnim akcijama. „Posebno je zadovoljstvo kada sudjelujemo u projektima s civilnom zajednicom na prostoru i u mjestu službe gdje svakodnevno živimo i radimo. Ovom akcijom i simbolično je potvrđena dobra suradnja grada Velike Gorice i pripadnika Hrvatske vojske koji žive i rade na tom području. Drago nam je i sigurni smo da će ovi radovi svakako doprinijeti kvaliteti života osoba s invaliditetom koje će ovdje trenirati“ rekla je satnica Jerković te dodala da pripadnici Hrvatske vojske uvijek rado sudjeluju u zajedničkim aktivnostima s civilnim institucijama, a posebno kada se radi o ovakvim projektima koji izravno utječu na kvalitetu života lokalne zajednice.

Foto: OSRH/E. Mihić