23.12.2019.
Ispraćaj umirovljenika i dodjela poticajnih mjera u ZOS-u GS OS RH

U prostorima ZOS-a GS OS RH, 23. prosinca 2019. godine organizirano je božićno-novogodišnje druženje na kojemu su dodijeljene poticajne mjere te su u mirovinu ispraćena 3 djelatnika.

Prije samog početka, odana je počast svim poginulim hrvatskim braniteljima. U prigodnom obraćanju, zapovjednik ZOS-a GS OS RH brigadni general Krešo TUŠKAN istaknuo je kako je izrazito ponosan na sve pripadnike koji su uspješno odradili sve aktivnosti i postavljene zadaće. Prisutnima je zahvalio na dosadašnjoj suradnji te se osvrnuo i na novu godinu i predstojeće zadaće.

U nastavku, najzaslužnijim djelatnicima ZOS-a uručene su prigodne pohvale i nagrade za njihovu izvrsnost u radu i ostvarene profesionalne rezultate. Posebnost okupljanja je bio ispraćaj troje djelatnika u mirovinu kojima časna služba završava sa 31. prosincem 2019. godine. Zapovjednik ZOS-a gbr Tuškan im se posebno zahvalio što su svojim savjesnim i odgovornim radom, ponašanjem i trudom, svako od njih na svoj jedinstven način pridonijeli uspješnosti u radu ZOS-a te im poželio u ime svih djelatnika puno sreću u novom razdoblju njihovog života. Osim zahvalnica N GS OS RH, uručeni su i prigodni pokloni.

Na kraju druženja brigadni general Tuškan uputio je svim nazočnim kao i njihovim obiteljima iskrene čestitke za Božić i nadolazeću 2020. godinu.

Tekst i foto: ZOS