03.12.2019.
Obilježena 21. obljetnica Doma Glavnog stožera OS RH

Svečano obilježavanje 21. obljetnice osnutka Doma Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske, održano je 2. prosinca 2019. u prostorima Glavnog stožera u Zagrebu.

Svečanost je započela svetom misom u kapelici „Sv. Ivana Pavla II“, a nastavila se u maloj dvorani Doma HV „Zvonimir“. U ime načelnika Glavnog stožera OS RH generala zbora Mirka Šundova svečanosti je kao izaslanik nazočio brigadni general Ivan Zelić, načelnik Personalne uprave GS. General Zelić se obratio pripadnicima Doma GS gdje je istaknuo njihov nesebičan i marljiv doprinos te potporu svim važnim aktivnostima koja su nas pratila kroz radnu godinu. Isto tako im je zahvalio na uspješno odrađenim zadaćama i poželio da u narednom periodu koji nam predstoji nastave istom uspješnom praksom.

Sudionicima svečanosti obratio se i zapovjednik Doma GS pukovnik Boris Kovačić koji je pozdravio visoke uzvanike te je nabrojao uspješno odrađene dosadašnje aktivnosti i osvrnuo se na predstojeće. Nakon obraćanja, general Zelić i pukovnik Kovačić podijelili su zaslužene nagrade pripadnicima Doma GS.

Tekst i foto: čn Joško Ljubičić