05.02.2019.
Najava Dana otvorenih vrata HVU „Dr. Franjo Tuđman“ u Splitu

Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta „Dr. Franjo Tuđman“ u Splitu održat će se 9. veljače 2019. godine s početkom u 10,00 sati uvojarni "Admiral flote Sveto Letica Barba" (Lora), Zrinsko-frankopanska 207a, Split.

Posjetiteljima će se prezentirati informacije o sveučilišnim preddiplomskim studijskim programima Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje, integriranom preddiplomskom i diplomskom sveučilišnom studiju Vojno pomorstvo s smjerovima vojna nautika i vojno brodostrojarstvo, te o preddiplomskom i diplomskom studiju Aeronautike, smjer vojni pilot. Također, bit će omogućen obilazak važnijih objekata u vojarni (sportski objekti, kabineti) te brodova HRM-a.

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave najkasnije do petka, 8.veljače 2019. do 10,00 sati na e-poštu: tino.sumic@morh.hr.

Molimo sve prijavljene posjetitelje da dođu u subotu, 9. veljače 2019. u vojarnu "Admiral flote Sveto Letica - Barba", Zrinsko-frankopanska 207a, u Splitu, najkasnije do 9.45 sati i sa sobom ponesu identifikacijski dokument.